Vuurwerk kopen

Gratis vuurwerk!

(in de voorverkoop t/m 27 december.)
Boomerang t.w.v. € 24,95 Bij bestelling vanaf € 50,--
Miami ink 25's t.w.v. € 39,95 Bij bestelling vanaf € 100,--
Breaking bad t.w.v. € 69,95 Bij bestelling vanaf € 200,--
Ghettoblaster t.w.v. € 99,95 Bij bestelling vanaf € 350,--
Bij elke online bestelling vanaf € 25,-- in de voorverkoop ontvangt u een champagne fontein.

Bij aankoop van een specifiek bedrag aan vuurwerk krijgt u een artikel ter waarde van een bepaald bedrag gratis bij uw bestelling. De gratis vuurwerkactie geldt alleen in de voorverkoop. Bepaalde (actie)artikelen en alle outlet artikelen tellen niet mee voor de gratis vuurwerkactie. Bij deze artikelen staat in je winkelmandje de tekst vermeldt: Uitgesloten van korting.

Vuurwerk

Wilt u vuurwerk kopen in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft en Pijnacker? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk! In ons tuincentrum vindt u vanaf eind november een afdeling met voorbeeld vuurwerk. Hier kunt u het vuurwerk bekijken, uitzoeken en direct bestellen! Tijdens de laatste drie dagen van het jaar kunt u het vuurwerk op komen halen in ons tuincentrum in Rijswijk.

Vuurwerk assortiment bij GroenRijk Rijswijk

Kijkt u er al naar uit om vuurwerk af te steken op 31 december? Gaat u voor indrukwekkende vuurpijlen en kleurrijke fonteinen of voor de ouderwetse astronauten en gillende keukenmeiden? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en lichtzwaarden. Bij iedere voorbestelling (uiterlijk 27 december) krijgt u ook nog eens een GRATIS vuurwerkbril! 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Knalvuurwerk
  • Siervuurwerk
  • Vuurwerkpakketten
  • Kindervuurwerk
  • ​Exclusief vuurwerk van het merk: Red Wire!

Vuurwerk van Red Wire nieuw in ons assortiment!

Trots presenteren wij ons nieuwe vuurwerk van Red Wire! Het vuurwerk van Red Wire is te vergelijken met professioneel vuurwerk. Tijdens het vuurwerk spektakel van Scheveningen is ook gebruik gemaakt van het vuurwerk van Red Wire. Kortom voor professioneel vuurwerk hoeft u niet meer naar Belgie te rijden, een bezoekje aan de vuurwerkwinkel van GroenRijk Rijswijk is voldoende!